Viimeinen etuhinta päättyy pian – vielä ehdit mukaan edullisempaan hintaan!

Syksyn HPR-tapahtuman viimeinen etuhinta päättyy pian. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 31.10.2019, niin pääset mukaan edullisempaan hintaan eli 745 € + alv. Ryhmäalennukset saa myös etuhinnasta.

HPR-tapahtumassa kuulet ajankohtaisimmat vinkit ja aidot tarinat niin hyvistä, huonoista kuin rumistakin kokemuksista Microsoft 365 -palvelun ympärillä. Vuosien varrella ajankohtaiset puheenvuorot ovat keränneet mukaan jo yli 2000 kuulijaa. Syksyn seminaarissa mukana asiaa mm. Teamsista, tekoälystä, introista, Azuresta, jalkauttamisesta, dokumenttien hallinnasta, Power Platformista, boteista ja tietoturvasta – taatulla HPR-laadulla.

Case-esityksissä kuulet tällä kertaa paljon siitä, millaisia kokemuksia käyttöönotot ovat tuoneet, useissa caseissa pureudutaan muun muassa siihen, kuinka viestintä ja yhteis- ja tiimityö ovat muuttuneet tai muuttumassa KONEella, Heinolan kaupungilla, Liikenneturvalla ja KEHA-keskuksella. Lue caseista lisää 

Case-esitysten lisäksi puheenvuoroja ovat pitämässä Juha Anttila, Jussi Roine, Mikko Viitaila, Katja Jokisalo, Olli Jääskeläinen, Milja Nohynek, Sanna Keränen, Vesa Nopanen, Markus Päivinen, Antti Kontiainen ja Jussi Sivonen.

Tutustu ohjelmaan, puhujiin ja ilmoittaudu syksyn huipputapahtumaan!

Seuraava SharePoint ja Microsoft 365 HPR -tapahtuma järjestetään 28.11.2019 Scandic Park Helsingissä. Etkö pääse paikan päälle? Nyt pääsalin ohjelma on mahdollista nähdä livestriiminä omalta koneeltasi!


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR