Tee matkajärjestelyt ja varaa majoitus ajoissa

Oletko jo ilmoittautunut syksyn HPR-seminaariin? Tuletko kauempaa ja tarvitseko majoitusta su-ma ja/tai ma-ti öille? Kannattaa majoittua Scandic Park Helsinki -hotellissa, missä itse seminaarikin pidetään. Silloin olet oikeassa paikassa jo heti aamutuimaan. Hotellin osoite on Mannerheimintie 46,
Helsinki
.

Kukin osallistuja varaa ja maksaa majoituksen itse omien tarpeidensa mukaan. Olemme sopineet hotellin kanssa kiintiöstä, joka on käytettävissä 23.10.2016 saakka tai niin kauan kuin tilaa riittää. Kiintiöstä voit varata huoneen koodilla IIT311016 suoraan hotellista:

email: parkhelsinki@scandichotels.com
puh. 09 47 371

Kiintiöhinnat ovat 121,50 eur/yö/yhden hengen huone ja 140 eur/yö/kahden hengen huone. Varaus on muutoskelpoinen. Tällä hetkellä voi netistä vielä löytää edullisempiakin hintoja, mutta ne eivät ole yleensä muutoskelpoisia.

scandic-parkhelsinki-facade

Muista tehdä myös muut matkajärjestelyt ajoissa. Suosittelemme julkisia kulkuneuvoja sillä aivan Scandic Parkin edestä kulkevat Mannerheimintietä niin bussit kuin raitiovaunutkin. Helsingin päärautatieasemalta ja Kampista on noin vartin kävelymatka, mikä on hyvä avaus aamulle. Jos haluat tulla autolla, onnistuu sekin. Hotellilla on oma maksullinen pysäköintihalli ja myös lähikaduilta löytyy maksullisia pysäköintipaikkoja.

Valmistaudu ajoissa, niin saat tapahtumasta enemmän irti!


Office 365 HPR, SharePoint HPR