Toinen etuhinta päättyy 15.4.2016

SPOHPR-2015_1072Kevään SharePoint ja Office 365 HPR -seminaari lähestyy. Tuttuun tapaan Keynote-puheenvuoroista vastaavat Jussi Roine ja Juha Anttila. Case-tarinoita tulevat tällä kertaa kertomaan Malgorzata Juvonen ja Senni Moksu Lahden kaupungista, Silja Häikiö ja Pekka Eerola Koulutuskeskus Salpauksesta sekä Stefan Saxén Turun yliopistosta. Ja onpa mukana myös Case Accountor.

Tietoturvasta ja kyberturvallisuudesta on luvassa varmasti mielenkiitoista kuultavaa, jota tajoilee Petteri Järvinen. Ja Perttu Tolvanen tuskin jättää ketään kylmäksi esityksellään Intranetin teknologiatrendeistä. Uskomme myös, että olet kiinnostunut siitä mitä Heidi Enho, Ilkka Suvanto, Olli Jääskeläinen ja Marko Rosberg kertovat Office 365, Power BI, Excel, Project Online ja SharePoint-ratkaisuista.

Tutustu semiaarin runsaaseen ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan pian. Toinen etuhinta päättyy tällä viikolla eli 15.4.2016. Ja muistathan, että vanhat osallistujat saavat alennusta aiempien osallistumiskertojen perustella.

Nähdään toukokuussa!


Office 365 HPR, SharePoint HPR