Toinen etuhinta päättyy 15.4.2015

hprVielä on mahdollisuus ilmoittautua SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -tapahtumaan 26.5.2015 toiseksi edullisimpaan hintaan eli 645 eur + alv. Etuhinta päättyy 15.4.2015. Toki senkin jälkeen voi ilmoittautua, mutta viime syksyn tapahtuma myytiin loppuun, joten kannattaa varmistaa paikka pian:

https://m365hpr.fi/Ilmoittaudu/
Seminaarin ohjelma on täynnä SharePoint ja Office 365 -aiheisia esityksiä, uutisia ja case-tarinoita. Aamupäivä alkaa yhteisellä osuudella, jossa käydään läpi SharePoint 2016 -version tuomat uudistukset ja toisaalta Office 365 -palveluun tulleet ja tulossa olevat muutokset. Jussi Roine ja Juha Anttila ammentavat esityksissään kokemuksiaan asiakasprojekteista ja kertovat viimeisimmät kuulumiset Chicagon Microsoft Ignite -tapahtumasta.

Iltapäivällä ohjelma jatkuu kahdessa rinnakkaisessa salissa, joiden välillä osallistujat voivat valita vapaasti oman mielenkiintonsa mukaan. Toisessa salissa esiintyvät case-puhujat kuten Ismo Järvinen Itä-Suomen yliopistosta, Pertti Markkanen Istekistä ja Elina Haapaniemi Lappiasta. Toinen vaihtoehto iltapävällä  on osallistua osallistua Deep dive -esityksiin, joissa käydään teknisemmin läpi SharePointin ja Office 365 -palvelun migraatiota, sovelluskehitystä, räätälöintiä, projektinhallintaa sekä dokumenttien hallinnan toteuttamista.
Seminaarin päättää Networking- ja Coctail-tilaisuus, jossa voi verkostoitua muiden osallistujien ja puhujien kanssa.

Tervetuloa mukaan!

SharePoint ja Office 365 HPR -tiimi


Office 365 HPR, Office365, SharePoint, SharePoint HPR