SharePoint ja Office 365 HPR seminaarin ilmoittautuminen on avattu

Sharepoint_Office365_logo.aiSyksyn SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat tapahtuman ilmoittautuminen on nyt avattu. Seminaari järjestetään 19.-20.11.2015 Scandic Park hotellissa Helsingissä. Ohjelmassa on luvassa aikamoinen kattaus case-esityksiä, asiantuntijapuheenvuoroja sekä vuosittainen demokisa, jossa SharePoint ja Office 365 -osaajat kilpailevat ”Vuoden Paras SharePoint-demo -tittelistä”.

Case-tarinoita ovat tällä kertaa kertomassa mm. Veikko Lehtimäki (R-Kioski), Lasse Ahonen ja Teemu Ahlström (Fonecta), Marja-Kaarina Markkanen (Jyväskylän ammattikorkeakoulu), Helena Hurri ja Riikka Uusikuilu (Tuusulan kunta), Sari Kangas (Veho) sekä Sanna Keränen (VR).

Muita puheenvuoroja pitävät tietysti Jussi Roine (Onsight) ja Juha Anttila (IITC) sekä joukko muita kuten Karla Nieminen (Jäänmurtajat), Auli Ellä (Kone), Harri Mikkanen (Microsoft), Maarit Kettunen (IITC) ja Heidi Enho (Onsight). Lisäksi luvassa on paneelikeskustelu ja muita mielenkiintoisia esityksiä.

Ilmoittaudu mukaan ja varaa siten paikkasi tässä syksyn laajimmassa SharePoint ja Office 365 -tapahtumassa.


Intranet, Office 365 HPR, Office Delve, Office365, OneDrive, SharePoint, SharePoint HPR, SharePoint-HPR Demokisa, Yammer