Saapuminen ja pysäköinti Kalastajatorpalla

SharePoint ja Office 365 HPR ja Azure HPR tapahtumien paikkana 23.-24.5.2018 toimii Hilton Helsinki Kalastajatorppa. Hotellin osoite on Kalastajatorpantie 1, Helsinki ja puhelinnumero on +358945811 .

Jos suunnittelit tulevasi paikalle julkisilla huomaa, että raitiovaunu 4 ei liikennöi Töölön tullin ja Munkkiniemen väliä katutöiden takia. Bussi 4X korvaa raitiovaunulta ajamatta jäävää osuutta välillä Ooppera–Munkkiniemi. Paras paikka vaihtaa raitiovaunuista bussin 4X kyytiin on Oopperalla, jossa Munkkiniemen suunnan bussi lähtee Runeberginkadun varresta (pysäkki H1332, Töölöntorin suuntaan).

https://www.hsl.fi/liikennetiedotteet/2018/raitiolinja-4-ajaa-poikkeuksellisesti-pikku-huopalahteen-145-36-korvaava

Kalastajatorpalle pääsee myös esim. bussilla 551 ja junalla kulkevien vaihto bussiin onnistuu esim. Pasilan asemalta. Tarkemmat tiedot eri reittivaihtoehdoista: https://www.reittiopas.fi/

Paikalle pääsee hyvin myös autolla, sillä Kalastajatorpalla on maksuton ulkopysäköinti ja lisäksi maksullinen pysäköintihalli. Jos tulet autolla, niin kannattaa tutustua pysäköintiohjeeseen.

Itse tapahtuma pidetään Kalastajatorpan konferenssikeskuksessa Siirtomaasaleissa eli meren puolella olevassa rakennuksessa, jossa sijaitsee myös legendaarinen Pyöreä Sali lounastarjoiluineen. Tutustu Kalastajatorpan aluekarttaan, niin löydät itsesi heti aamutuimaan sisään oikeasta ovesta. Saat ilmoittautumistiskiltä nimilapun, joka on samalla pääsylippusi tapahtumaan. Aamukahvit ovat molempina päivinä tarjolla klo 8.30 alkaen ja ohjelma alkaa klo 9.

Ja muistathan, että keskiviikkona 23.5.2018 on seminaaripäivän päätteeksi vapaamuotoinen cocktail-tilaisuus, jossa voi verkostoitua muiden osallistujien ja puhujien kanssa. Eli jää toki paikalle, jos se vaan aikatauluihisi sopii.

Nähdään pian!


Azure HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR