Saapuminen HPR-seminaariin Scandic Parkiin

SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari pidetään 28.11.2019 Scandic Park Helsingissä. Ilmoittautuminen ja aamukahvi klo 8.30 alkaen ja ensimmäisen esityksen pariin pääsemme klo 9. Seuraa opasteita hotellin aulasta ja löydät tapahtuman ilmoittautumispisteelle, josta saat nimilappusi.

Kannattaa huomioida saapumisaikatauluja suunnitellessaan, että Helsingissä on käynnissä EU-puheenjohtajavuoteen liittyviä kokouksia, jotka saattavat vaikuttaa keskustan alueen liikenteeseen.
Scandic Park hotelli sijaitsee Helsingin keskustan tuntumassa. Suosittelemme julkisia kulkuneuvoja. Rautatieasemalta ja Kampin metroasemalta on noin kilometrin kävelymatka. Lisäksi Mannerheimintiellä hotellin vieressä on bussi- ja raitiovaunupysäkit. Lähin pysäkki on Hesperian puisto. Parhaan yhteyden löydät helpoiten Reittioppaasta.

Jos saavut autolla, on kätevintä pysäköidä hotellin omaan maksulliseen pysäköintihalliin, johon ajetaan osoitteesta Mannerheimintie 46 tai Dunckerinkadulta. Lisätietoa pysäköinnistä.
Lähellä sijaitsee myös Töölön pysäköintihalli. Osallistuja maksaa pysäköintimaksut itse.

Nähdään pian, vielä ehdit myös ilmoittautua mukaan paikan päälle tai striimiin!

 

HOTELLIN YHTEYSTIEDOT

 

Scandic Park Helsinki 

Mannerheimintie 46
00260 Helsinki


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR