Saapuminen Clarion Hotel Helsinkiin Jätkäsaaressa

SharePoint ja Office 365 – Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari pidetään tiistaina 28.11.2017. Seminaaripaikka toimii Clarion Hotel Helsinki Jätkäsaaressa. Osoite on Tyynenmerenkatu 2, Helsinki. Hotellin puhelinnumero on +358 10 850 3820.

Seminaaritilat sijaitsevat hotellin yhteydessä olevassa Makasiini Event Venue -konferenssikeskuksessa. Hotellin pääovista kun tulee sisään, pääsee oikealta portaita suoraan Makasiinin yläkertaan, josta löytyy ilmoittautuminen ja salit.

Paikalle pääsee hyvin raitiovaunulla, metrolla tai autolla. Raitiovaunut 6T, 7 ja 9 pysähtyvät ihan hotellin edessä (pysäkki on Huutokonttori) eli se on ehkä kätevin väline. Toisaalta Ruoholahden metroasemalta on noin vartin kävelymatka eli sekin toimii hyvin. Ja hei, nythän Länsimetrokin liikennöi. Reittiopas kertoo aikataulut kätevästi.

Jos tulet autolla, aja ensin suoraan hotellin eteen, jonka vastaanotosta saat pysäköinlapun ulkoparkkiin (100 m) tai pin-koodin pysäköintihalliin (450 m). Pysäköinti on maksullinen. Tutustu hotellin pysäköintiohjeeseen.

Jos tarvitset sähköautolle lisää virtaa, löytyy lähin ilmainen latauspaikka Verkkokauppa.com:in pysäköintihallista (500 m). Siellä pysäköintiaika on tosin rajoitettu.

Jos tulet kauempaa, kannattaa varmastikin saapua jo edellisenä päivänä ja majoittua Clarion Hotel Helsingissä.


Office 365, SharePoint, Yleistä