Puhujat

Kevään 2018 ensimmäiset puhujat on julkaistu.

JUHA ANTTILA

IITC, CEO

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien.

Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

JUSSI ROINE

Sulava, Chief Research Officer, Microsoft MVP & Microsoft Regional Director

Jussi on Sulavan osakas ja yksi Onsight Helsinki-yrityksen perustajista (Onsight Helsinki fuusioitui Sulavan kanssa 2017 lopulla). Ennen Sulavaa Jussi on työskennellyt Office 365-, Microsoft Azure- ja SharePoint-ratkaisujen parissa. IT-alalla Jussi aloitti vuonna 1990, ja kuluneet 25+ vuotta hän on työskennellyt aktiivisesti IT-arkkitehtinä, kouluttajana ja sovelluskehittäjänä.

Katleena_162x162
KATLEENA KORTESUO

Eioototta.fi

Katleena Kortesuo on tietokirjailija, blogisti ja viestintäkouluttaja. Katleena käsittelee somea ja sähköistä viestintää yli kymmenessä kirjassa ja on kouluttanut vuosien ajan alan ammattilaisia lukuisissa yrityksissä ja yhteisöissä ympäri Suomea. Hänen bloginsa Eioototta.fi on Suomen luetuin markkinointiviestinnän blogi. Katleena tunnetaan myös Suomen kalleimpana siivoojana, joka hälytetään paikalle, kun tilanne on päällä ja kaivataan kokenutta kriisiviestijää.

MAIJA-REETTA MANNISMÄKI

Finanssiala ry, verkkoviestintäpäällikkö

Maija-Reetta on viestijä, jonka työhön kuuluu erityisesti Finanssiala ry:n intranetin, extranetin ja verkkosivujen kehittäminen. Seitsemän vuoden aikana hän on osallistunut intranetin, extranetin ja verkkosivujen sisällöntuottamiseen SharePoint 2010:lla ja vetänyt Finanssiala.fi-verkkosivuston uudistusprojektin SharePoint 2013:lle vuonna 2016. Tällä hetkellä Maija-Reetta pystyttää SharePointin viestintäsivustoihin ja Teamsiin perustuvaa intranetiä sekä suunnittelee O365-palveluun rakennettavaa extranetiä, joka on tarkoitus lanseerata toukokuussa 2018. Toimivalla ja selkeällä (sisäisellä) viestinnällä varmistetaan Maija-Reetan mukaan koko organisaation menestys ja hyvinvointi.

Vilppola Katri
KATRI VILPPOLA

Finanssiala ry, ICT-asiantuntija

Katri Vilppolalla on kokemusta erilaisista julkaisu- ja dokumentinhallintajärjestelmistä lähes 20 vuoden ajalta. Finanssiala ry otti tuoreeltaan Sharepoint 2010:n käyttöön kolmella alustalla (intra, extra, www) Katrin ollessa projektipäällikkönä. Vuodesta 2011 lähtien hän on toiminut Sharepointin pääkäyttäjänä ja siinä roolissa osallistui verkkosivujen uudistukseen vuonna 2016. Tänä keväänä hän keskittyy O365-palvelun intranetin ja extranetin suunnitteluun sekä käyttöönottoon muiden tietohallinnon tehtävien ohella. Tavoitteena on löytää optimaaliset uudet työskentelytavat sekä organisaation työntekijöille että extranetin käyttäjille modernin tekniikan avulla.

OLLI JÄÄSKELÄINEN

Sulava, Lead Architect – Collaboration & AI, Microsoft MVP, Microsoft Certified Master (MCM) ja Microsoft Certified Trainer (MCT)

Olli toimii arkkitehtina ja kouluttajana Sulavalla ja on erikoistunut Office 365:een ja SharePointiin. Hän on auttanut asiakkaitaan SharePoint työtilojen hallinnassa yli kymmenen vuoden ajan. Tällä kertaa hän keskittyy esityksessään Microsoft Teamsien ja Office 365 -ryhmien hallintaan ja räätälöitävyyteen. Oman työnsä ohella Olli vetää Office 365 ja SharePoint User Group Finlandia.

Katja_Jokisalo_200x200
KATJA JOKISALO

Sulava, Senior Consultant, MCT, MCITP, MCPD, MCSA

Katja on auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo kymmenen vuotta. Teknologiakaverina pääsääntöisesti Office 365 – erityisesti Teams & Groups sekä SharePoint. Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

Marko_Rosberg
MARKO ROSBERG

Sulava, Senior Consultant, MCT, MCSE, MCSA

Marko Rosberg toimii vanhempana konsulttina Sulavalla vastaten SharePoint ja Office 365 pohjaisten toteutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakkaille. Haastetta jokapäiväiseen työhön tuo jatkuva muutos ja asioiden kehittyminen. Marko on mm. Nintex sertifioitu ja ollut toteuttamassa erilaisia lomakeratkaisuja asiakkaille. Uusien toimintatapojen ja teknologioiden omaksuminen on välttämätöntä.

HEIDI RÄÄSIÖ

Lindström

TARJA HÄMÄLÄINEN

Lindström

MAARIT KETTUNEN

IITC, Laadunvarmistuksen konsultti

Maarit Kettusella on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista verkkopalvelu-, järjestelmänkehitys-,  ja tiedonhallintaprojekteista sekä projektipäällikön, testaajan että loppukäyttäjän näkökulmasta.

Maarit toimii IITC:ssä konsulttina ja on viime vuosina keskittynyt erityisesti projektien laadunvarmistukseen sekä eri järjestelmien ja verkkopalveluiden testaukseen. Puheenvuorossaan Maarit käy läpi testauksessa huomioitavia asioita ja antaa käytännön vinkkejä testauksen toteutukseen SharePoint- ja O365- projekteissa.

ARTTU ARSTILA

Sulava Oy, Lead Office 365 Architect

Arttu on Sulavan perustamisesta lähtien vienyt asiakkaita Office 365 -palveluiden käyttäjiksi. Artun osaamisen ydintä ovat pilvisiirtymien läpivienti, alustateknologioiden suunnittelu sekä Office 365:een liittyvä roadmap- ja hallintamallikonsultointi. Lisäksi Arttu vastaa Office 365 -palvelun päivitysten seurannasta ja viestimisestä Sulavan asiakkaille.

PETTERI MÄKELÄ

Energiavirasto, Ratkaisuarkkitehti

LASSE AHONEN

Hansel

Lasse Ahonen toimii Hanselilla teknologiapäällikönä Digitaaliset palvelut -yksikössä, joka palvelee hanselilaisia ja julkishallintoa mm. hankintojen digitalisointiin tähtäävissä kehityshankkeissa.

N.N
KIMMO BERGIUS

CTO, Sulava

Kimmo vastaa Sulavan teknologisista suuntaviivoista ja työskentelee asiakasprojekteissa Microsoftin pilvipalvelujen parissa. Ennen Sulavalle tuloa Kimmo työskenteli 13 vuotta Suomen Microsoftilla erilaisissa myynnin ja markkinoinnin teknisissä tehtävissä. Kokemusta Microsoft-pohjaisista IT-ratkaisuista Kimmolle on kertynyt jo yli 20 vuoden ajalta.

Kimmon osaamisaluetta on koko Microsoftin pilvipalveluiden laaja kirjo, organisaation toiminnan ja IT-strategian yhdistäminen sekä niistä johdettujen IT-ratkaisujen kehittäminen ja jalkauttaminen organisaatioon. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus tietoturvasta sekä erilaisten järjestelmien integroinnista.

ANTTI ALILA

Cloud & Enterprise Lead, Microsoft

N.N.

SHAREPOINT JA OFFICE 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

23.-24. toukokuuta, 2018
klo 8.30-17.30

 

Hilton Helsinki Kalastajatorppa
Kalastajatorpantie 1, Helsinki