Puhujat

JUHA ANTTILA

IITC, CEO

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien.

Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

JUSSI ROINE

Onsight, CTO

Jussi on toiminut IT-arkkitehtina, konsulttina ja kouluttaja vuodesta 1991 asti. Ennen Onsightin perustamista hän työskenteli mm. Microsoftilla (Irlanti ja Suomi).

Viimeiset 10 vuotta Jussi on keskittynyt erityisesti vaativiin SharePoint-ratkaisuihin ja toteutuksiin, jotka edellyttävät usein räätälöintiä ja usean toiminnallisuuden yhdistämistä uudella tavalla.

Oman työnsä ohella Jussi vetää SharePoint User Group Finlandia sekä vuoden 2014 alussa perustettua Office 365 User Groupia. Katso lisätietoja: http://spug.fi/

hypponen-200a
MIKKO HYPPÖNEN

F-Secure, tutkimusjohtaja

Mikko Hyppönen on F-Securen tutkimusjohtaja. Hän on tutkinut verkkorikollisuutta yli 25 vuoden ajan. Hyppönen on luennoinut aiheesta sekä Oxfordin, Stanfordin että Cambridgen yliopistoissa. Hän toimii myös Internet Archiven haittaohjelmamuseon kuraattorina.

KATJA JOKISALO

Onsight, Senior Consultant, MCT, MCITP, MCPD, MCSA

Katja on auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo kymmenen vuotta. Teknologiakaverina pääsääntöisesti SharePoint ja O365 ratkaisut – erityisesti Yammer, Groups, Teams ja OneDrive. Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

KIRSI SAHLSTÉN

Outotec, Head of Content Management

Kirsi on sisällönhallinnan ja dokumentoinnin asiantuntija, joka tasapainoilee tietohallinnan ja liiketoiminnan välimaastossa ja pyrkii miettimään asioita loppukäyttäjän näkökulmasta. Kokemusta teknisen dokumentoinnin ja dokumenttienhallinnan alueelta on kertynyt kolmentoista vuoden ajan, ensin Nokialta, sitten Wiprolta, ja viimeksi kuluneen viiden vuoden ajan Outoteciltä, jossa tehtävät ovat keskittyneet sisällönhallinnan kehittämiseen sekä järjestelmien ja uusien työtapojen käyttöönottoon globaalisti.

OLLI JÄÄSKELÄINEN

Onsight, Chief Architect, Microsoft MVP, Microsoft Certified Master (MCM) ja Microsoft Certified Trainer (MCT)

Olli toimii pääarkkitehtina Onsightilla ja on erikoistunut Office 365:een ja SharePointiin. Hän puhuu suomen ja savon lisäksi mm. sujuvaa PowerShelliä ja JavaScriptia. Tällä kertaa hän on SPOHPR:ssä kertomassa (suomeksi) kaiken mitä sinun tulee tietää SharePoint Framework sovelluskehitysmallista, joka julkaistiin helmikuussa 2017 Office 365:een ja on tulossa Feature Pack 2:ssa SharePoint 2016 on-premises farmeihin.

KRISTA KARUSALMI

Haaga-Helia, Verkkopalvelupäällikkö / Web Service Manager

Krista on digitaalisen viestinnän asiantuntija ja monien verkkosivustouudistusten ja julkaisujärjestelmien koulima projektipäällikkö. Työkokemusta alalta on kertynyt 2000-luvun alusta lähtien. Hän ajattelee verkkoviestintää viestinnän, markkinoinnin ja liiketoiminnan kannalta mutta ymmärtää ja puhuu sujuvasti tekniikan termein.

Nykyisessä työssään Haaga-Heliassa hän vastaa verkkopalveluiden ja sosiaalisen median kokonaisuudesta sekä suunnittelee ja toteuttaa verkkoviestinnän kehitysprojekteja. Näiden ohella hän nauttii päivittäisestä työskentelystä sisällöntuotannon ja –tuottajien parissa.

ELSA TASKINEN

HRAKS | Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö sr, Markkinointi- ja viestintäsihteeri

LAURA HEIKKILÄ

HRAKS | Hyvinkään-Riihimäen Seudun Ammattikoulutussäätiö sr

N.N.
N.N.
N.N.

SHAREPOINT JA OFFICE 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

9. toukokuuta, 2017
klo 8.30-17.30

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2, Jätkäsaari