Puhujat

Syksyn 2019 puhujat

JUHA ANTTILA

IITC, CEO

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

 

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien.

 

Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

Tutustu avauspuheenvuoroon

Tutustu dokumenttien hallinnan puheenvuoroon

JUSSI ROINE

Microsoft MVP & Microsoft Regional Director

Jussi Roine on yksi SharePoint HPR-tapahtuman perustajista ja toiminut Microsoft-asiantuntijana ja arkkitehtinä vuodesta 1990.

Tutustu puheenvuoroon

MIKKO VIITAILA

Microsoft, Teknologiajohtaja, National Technology Officer (NTO)

Mikko Viitaila työskentelee teknologiajohtajana Microsoft Oy:ssä. Hänen päävastuualueitaan ovat teknologian käytön edistäminen, asiakkaiden auttaminen uusien mahdollisuuksien hyödyntämisessä sekä turvallisen digitalisaation edistäminen.

 

Mikolla on yli 20 vuoden IT- ja kyberturvallisuusalan kokemus yksityisen ja julkisen sektorin palveluksessa.

Tutustu puheenvuoroon

Katja Jokisalo 200x200
KATJA JOKISALO

Sulava, Senior Consultant, MCT, MCITP, MCPD, MCSA

Katja on parantanut tietotyötä eli auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo yli kymmenen vuotta. Teknologiakaverina ja muutoksen mahdollistajana mukana pääsääntöisesti Office 365 – erityisesti Teams ja SharePoint.

 

Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Uusi työ on tottakai tehokasta ja tuottavaa, mutta ennenkaikkea mielekästä ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia avaavaa. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

Tutustu puheenvuoroon

pauli kongas
PAULI KONGAS

KONE, Solution Owner, Unified Communications and Collaboration

Paulin tavoite on, että 60 000 ihmistä yli 60 maassa työskentelee tehokkaasti, kestävästi ja mielekkäästi kohti yhteisiä päämääriä. Kun tuomme lähelle myös asiakkaat ja kumppanit, on koossa valtavien voimavarojen verkosto.

 

Työssä tarvitsemme uudenlaisen kulttuurin koulimista, maailmaa kutistavia ja ymmärrystä laajentavia työvälineitä sekä tervettä järkeä. Ennen siirtymistään KONEelle Pauli on kehittänyt sähköisiä työympäristöjä ketterän projektipäällikön, konseptoivan konsultin ja teknisen asiantuntijan rooleissa Microsoftin kumppaniekosysteemissä.

Tutustu puheenvuoroon

OLLI JÄÄSKELÄINEN

Sulava, Lead Architect – Collaboration & AI, Microsoft MVP, Microsoft Certified Master (MCM) ja Microsoft Certified Trainer (MCT)

Olli toimii arkkitehtina ja kouluttajana Sulavalla ja on erikoistunut Office 365:een ja SharePointiin. Hän on auttanut asiakkaitaan SharePoint työtilojen hallinnassa yli kymmenen vuoden ajan.

 

Oman työnsä ohella Olli vetää Office 365 ja SharePoint User Group Finlandia.

Tutustu puheenvuoroon

SANNA KERÄNEN

Innofactor, Office 365 ja muutosjohtamisen Prosci-sertifioitu konsultti

Sanna yhdistää arkipäivän konsulttityössä neljä peruspilaria: Office 365 -työkalujen mahdollisuudet, vankan kokemuksen viestinnästä ja organisaatioiden tarpeista sekä käytännössä koeponnistetut muutosjohtamisen periaatteet.

 

Työpöydällä on viime vuosina ollut moderneja intranetteja, Teams-käyttöönottoja, työkalujen koulutuksia ja ennen kaikkea ihmettelyä siitä, miten saadaan ihmiset mukaan muutokseen.

Tutustu puheevuoroon

Markus Päivinen
MARKUS PÄIVINEN

Sulava, Consultant & Happy bearded fellow

Markus on Microsoft-sertifioitu konsultti ja uskoo vahvasti vuorovaikutukseen sekä luottamukseen. Hän on toiminut yli 10 vuoden ajan erilaisissa asiantuntija- ja konsultointitehtävissä. Hänellä on myös laajempaa ymmärrystä liiketoimintalähtöisestä tekemisestä ja sen valjastamisesta on ollut iso apu monessa asiakasprojektissa.

 

Markus syventyy tällä hetkellä tietoturvaan ja sen toteuttamiseen kokonaisvaltaisesti Microsoftin ratkaisuilla. Teknologiat, joiden kanssa hän tekee tällä hetkellä töitä: Azure, M365 & Security + EMSPilvessä on huomattava etu ja ketteryys, toisaalta valtava vastuu sekä luottamus!

Vapaa-aika hänellä kuluu reissujen suunnitteluun, ulkona olemiseen ja kiipeilyyn.

Tutustu puheenvuoroon

MALGORZATA JUVONEN

Heinolan kaupunki, Tietohallintopäällikkö

Malgorzata toimii Heinolan kaupungin tietohallintopäällikkönä. Hänellä on pitkä kokemus tietojärjestelmien käyttöönottoprojekteista ja tietotyön kehittämisestä julkisella puolella.

 

Teamsin ja O365 työkalut tekevät tiimityöstä helpompaa ja muuttavat käsityksemme työstä ja oppimisesta. Kunnatkin menevät kohti yhteisyyttä ja ketteryyttä ja moderni sharepoint ja Teams antavat intranetille uuden merkityksen.

Tutustu puheenvuoroon

LAURI MAJURI

Heinolan kaupunki, Tiedottaja

Lauri työskentelee Heinolan kaupungin tiedottajana ja on vastuussa kaupungin viestinnän kehittämisestä ja koordinoinnista.

 

Viestintäsivustojen helppokäyttöisyys mahdollistaa sisällöntuotannon suoraan toimialoille, mikä vähentää viestinnän työtaakkaa organisaatiossa. Päivittyvät ja helposti mukautettavat sovellukset pidentävät intranetin käyttöikää huimasti.

Tutustu puheenvuoroon

ANTTI KONTIAINEN

Sulava, Senior Consultant

Antti on ollut jo toistakymmentä vuotta SharePoint ja Office 365 konsultti, joka työskentelee datan ja tietokantojen kanssa. Hän harrastaa chilien kasvatustaja ja samalla koettaa soveltaa mahdollisimman paljon Microsoftin pilvipalveluja kasvattamiseen.

Tutustu puheenvuoroon

MILJA NOHYNEK

Digital Illustrated, Consultant

Milja toimii Digital Illustratedilla tietotyön konsulttina, joka pyrkii parantamaan asiakkaidensa työelämää. Milja on vetänyt lukuisia Office 365 -käyttöönottohankkeita suurissa suomalaisissa organisaatioissa. Intranet-projektit ovat aina olleet Miljan lempilapsia, erityisesti kompleksit ja laajat kokonaisuudet.

 

Milja on urallaan erikoistunut erityisesti Office 365- ja SharePoint -ratkaisuihin. Milja vuorottelee tyypillisesti asiantuntijan, konseptoijan, projektipäällikön, scrum masterin ja asiakkuusvastaavan hattujen välillä. Asiakastöiden lisäksi Milja huolehtii DI:n kulttuurista ja vetää HR-virtuaalitiimiä.

Tutustu puheenvuoroon

MIKA VAHALA

KEHA-keskus, Johtava asiantuntija

Mika toimii asiantuntijana ELY-keskuksia ja TE-toimistoja palvelevan KEHA-keskuksen Tieto- ja viestintäyksikössä. Ura alkoi valtiolla jo MS-DOS -vuosituhannen puolella TTKK:n ohjelmisto- ja tietotekniikkaopintojen päätyttyä. Siitä lähtien valtion organisaatiouudistukset ovat taanneet, että tekemistä on riittänyt monenlaisissa kehittämisprojekteissa ja käyttöönotoissa, joista viime aikoina merkittävimmät ovat liittyneet sähköisiin työympäristöihin.

 

Mikan tuotevastuun piiriin kuuluvat 31 viraston/6300 käyttäjän O365-kokonaisuus ”Taimi” sekä Kameleon-asiakirjamalliautomaatio. Käyttäjän kokema helppous, monipuolisuus ja työn sujuvuus ovat keskeisiä sähköisen työympäristön kehittämistä ohjaavia tekijöitä.

Tutustu puheenvuoroon

VESA NOPANEN

Sulava, Principal Consultant, Microsoft MVP

Vesku toimii Sulavalla modernin työn konsulttina sekä valmentajana. Hänellä on takanaan yli 20 vuoden kokemus IT-alalta ja viimeisen reilun 10 vuoden aikana hän on erikoistunut Office 365-, Microsoft Teams- ja SharePoint-pohjaisiin modernin työn ratkaisuihin useilla eri toimialoilla. Vesku on esillä sosiaalisessa mediassa mm. blogin, LinkedInin ja Twitterin kautta jakaen parhaita käytäntöjä, uusia ominaisuuksia, tietoa sekä vinkkejä erityisesti Microsoft Teamsiin liittyen.

 

Kantavana ajatuksena hänellä on, että uusia työskentelytapoja ja välineitä hyödyntämällä sekä organisaation kulttuuria kehittämällä saadaan myös work-life-tasapaino kohdalleen niin, että se palvelee kaikkia osapuolia parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäksi Vesku on organisoijana Suomen Teams-yhteisössä.

Tutustu puheenvuoroon

JUSSI SIVONEN

Sininen Meteoriitti, Senior Consultant

Jussi palvelee maailmalla menestyneen ja palkitun Valo Intranet -tuotteen toimittajan, Sinisen Meteoriitin miehistössä vanhempana konsulttina. Kahden miljoonan tietotyöläisen käytössä olevan Valon kautta Jussi on saanut ainutlaatuisen näköalan organisaatioviestinnän parhaisiin käytänteisiin ja mahdollisuuksiin.

 

Jussi kuuntelee asiakkaan tarpeita, toiveita, nyky- ja tahtotilaa ja pyrkii löytämään niihin nykyaikaisia ratkaisuja, hyödyntäen Microsoftin pilviteknologioita. Ratkaisuja etsitään etenkin sisäisen viestinnän, tiimityön ja henkilökohtaisten digityötaitojen kehittämiseen.

Suurimmat haasteet onnistuneelle uudistukselle Jussi näkee käyttöönoton, jalkauttamisen ja viestinnän saralla. Jussilla on kokemusta yli 50 intraprojektista ja hän on intohimoinen kouluttaja, jonka koulutukset ovat aina käyttäjälähtöisiä.

Tutustu puheenvuoroon

ANNI MUUKKONEN

Liikenneturva, Communications Specialist

Anni Muukkonen toimii Liikenneturvassa verkkoviestinnän parissa ja vastaa mm. yrityksen sisäisen viestinnän digitalisoimisesta. Taustalla on useiden vuosien kokemus digitaalisesta markkinoinnista ja asiakaspalvelusta Nokiassa ja Microsoftilla.

 

Vapaa-aikansa Anni käyttää vapaaehtoisen meripelastuksen parissa, jossa myös vastaa Espoon Meripelastajien viestinnästä niin sosiaalisessa mediassa kuin yhdistyksen sisällä.

Tutustu puheenvuoroon

SHAREPOINT JA MICROSOFT 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

5.-6. toukokuuta 2020
klo 8.30-17.30

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2
00220 Helsinki