Puhujat

Kevään 2018 puhujat

JUHA ANTTILA

IITC, CEO

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien.

Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

JUSSI ROINE

Sulava, Chief Research Officer, Microsoft MVP & Microsoft Regional Director

Jussi on Sulavan osakas ja yksi Onsight Helsinki-yrityksen perustajista (Onsight Helsinki fuusioitui Sulavan kanssa 2017 lopulla). Ennen Sulavaa Jussi on työskennellyt Office 365-, Microsoft Azure- ja SharePoint-ratkaisujen parissa. IT-alalla Jussi aloitti vuonna 1990, ja kuluneet 25+ vuotta hän on työskennellyt aktiivisesti IT-arkkitehtinä, kouluttajana ja sovelluskehittäjänä.

JARNO LIMNÉLL

Professor, Aalto University, Cybersecurity
Adjunct Professor, National Defence University, Cybersecurity leadership
Adjunct Professor, University of Jyväskylä, Security
Adjunct Professor, Tampere University of Technology, Cybersecurity

Jarno Limnéll on turvallisuus-asioiden tunnetuimpia nimiä niin Suomessa kuin Euroopassa. Hän on työskennellyt turvallisuusasioiden ja johtamisen parissa yli 20 vuotta – niin upseerina puolustusvoimissa, johtotehtävissä liike-elämässä sekä professorina akateemisessa maailmassa.

Tällä hetkellä Jarno on kyberturvallisuuden professori Aalto-yliopistossa sekä dosentti kolmessa muussa suomalaisessa yliopistossa. Liike-elämässä hän työskentelee johtotehtävässä sekä usean yrityksen hallituksen jäsenenä.

Reeta Eskola

Huhtamäki Oyj, Internal Communications Manager

Timo Pertilä 200x200
TIMO PERTILÄ

Digital Illustrated, Consultant

Timo toimii Digital Illustratedilla konsulttina. Erilaisisissa IT-alan tehtävissä hän on viihtynyt jo 20 vuotta. Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Flow, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, CDS).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.

OLLI JÄÄSKELÄINEN

Sulava, Lead Architect – Collaboration & AI, Microsoft MVP, Microsoft Certified Master (MCM) ja Microsoft Certified Trainer (MCT)

Olli toimii arkkitehtina ja kouluttajana Sulavalla ja on erikoistunut Office 365:een ja SharePointiin. Hän on auttanut asiakkaitaan SharePoint työtilojen hallinnassa yli kymmenen vuoden ajan. Tällä kertaa hän keskittyy esityksessään Microsoft Teamsien ja Office 365 -ryhmien hallintaan ja räätälöitävyyteen. Oman työnsä ohella Olli vetää Office 365 ja SharePoint User Group Finlandia.

Katja_Jokisalo_200x200
KATJA JOKISALO

Sulava, Senior Consultant, MCT, MCITP, MCPD, MCSA

Katja on auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo kymmenen vuotta. Teknologiakaverina pääsääntöisesti Office 365 – erityisesti Teams & Groups sekä SharePoint. Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

Marko_Rosberg
MARKO ROSBERG

Sulava, Senior Consultant, MCT, MCSE, MCSA

Marko Rosberg toimii vanhempana konsulttina Sulavalla vastaten SharePoint ja Office 365 pohjaisten toteutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakkaille. Haastetta jokapäiväiseen työhön tuo jatkuva muutos ja asioiden kehittyminen. Marko on mm. Nintex sertifioitu ja ollut toteuttamassa erilaisia lomakeratkaisuja asiakkaille. Uusien toimintatapojen ja teknologioiden omaksuminen on välttämätöntä.

VESA NOPANEN

Innofactor, Benefit Miner, Principal Consultant

Vesku toimii Innofactorilla modernin työn konsulttina sekä ihmisten ja organisaatioiden valmentajana louhimassa uusista järjestelmistä hyötyjä monitasoisesti niin loppukäyttäjille, avainryhmille kuin liiketoiminnoille.

Lähtökohta hänellä on, että uusia työskentelytapoja ja välineitä hyödyntämällä sekä organisaation kulttuuria kehittämällä työ saadaan irti paikka- ja aikariippuvaisuudesta. Ja samalla luodaan edellytykset luovuuden lisääntymiselle ja saadaan piilossa oleva tieto näkyväksi.

Veskulla on pitkä 20+ vuoden kokemus ja viimeiset 10+ vuotta hän on erikoistunut Office 365-, Microsoft Teams- ja SharePoint-pohjaisiin ratkaisuihin useilla eri toimialoilla. Hän on esillä erityisesti LinkedInissä ”Teams-miehenä” jakaen Teamsin hyödyntämisen vinkkejä, parhaita käytäntöjä sekä kertomalla, mitä Teamsin uudet ominaisuudet tarkoittavat käyttäjille.

Laura Kokkarinen

Sulava, Developer

Laura työskentelee Sulavalla sovelluskehittäjänä. Laura on työskennellyt SharePoint-ympäristöjen parissa vuodesta 2011 lähtien, keskittyen räätälöintien ja integraatioiden toteutukseen sekä ympäristöjen ylläpitoon.

Nykyään Laura toteuttaa ratkaisuja myös O365- ja Azure-ympäristöihin, rakentaen monipuolisesti niin erilaisia räätälöintejä, integraatioita kuin kokonaisia web applikaatioita.

Asko Juopperi

Destia, Kehitys- ja tietoturvapäällikkö

Asko toimii Destialla dokumenttienhallinnan kehityksessä, sekä hallinnollisen tietoturvan parissa. Kokemusta IT-alalta löytyy 20 vuoden ajalta eri rooleista tuesta myyntiin. Sharepoint ympäristöt ovat olleet kuviossa mukana vuodesta 2010, ja O365 ympäristö vuodesta 2013. Destian migraatioprojektin tiimoilta jaan mielelläni niin hyvät, pahat kuin rumatkin kokemukset.

ARTTU ARSTILA

Sulava, Lead Office 365 Architect

Arttu on Sulavan perustamisesta lähtien vienyt asiakkaita Office 365 -palveluiden käyttäjiksi. Artun osaamisen ydintä ovat pilvisiirtymien läpivienti, alustateknologioiden suunnittelu sekä Office 365:een liittyvä roadmap- ja hallintamallikonsultointi. Lisäksi Arttu vastaa Office 365 -palvelun päivitysten seurannasta ja viestimisestä Sulavan asiakkaille.

Kristian Hentula

Sininen Meteoriitti

Kristian toimi 10 vuotta suurten kansainvälisten intranetien sisällöntuottajien yhteisön vetäjänä sekä SharePointin ja mm. Yammerin palvelupäälllikkönä. Toiset 10 vuotta onkin sitten mennyt Sharepoint- ja Office 365 -konsulttina.

Kristianin lempiaihe: Olitpa julkaisemassa kokonaista intraa, Teamsia tai yksittäistä PowerApps-mobiilisovellusta tai jopa Forms-lomaketta, pitää ei-teknisiin seikkoihin eli muutokseen panostaa yhä enemmän:

Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä tehokkaista tavoista johtaa Office 365 -muutosta. Miksi muutosta yhä vain pitää johtaa? Hahmota mitä kaikkea on tehtävissä, mitä osa-alueita, toimintatapoja ja työkaluja on olemassa. Paljon hyvää oppia kotiin vietäväksi.

HEIDI ITKONEN

Vantaan Energia

Heidi toimii Vantaan Energialla tietosuojavastaavana ja tiedonhallinnanasiantuntijana. Vantaan Energialla on SharePointilla toteutettu intranet, extranet, työtilat, dokumenttienhallinta ja arkistointi. Sharepointin kanssa on tuttavuutta tehty vuodesta 2006 alkaen.

Matkalle on mahtunut muutama migraatio sekä päivitys että käytön laajentaminen uusiin toiminnallisuuksiin

PETRI SOHLBERG

Tieto Oyj

N.N
N.N.

SHAREPOINT JA MICROSOFT 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

12. joulukuuta, 2018
klo 8.30-17.30

Marina Congress Center
Katajanokanlaituri 6, Helsinki