Puhujat

JUHA ANTTILA

IITC, CEO

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien.

Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

JUSSI ROINE

Onsight, CTO

Jussi on toiminut IT-arkkitehtina, konsulttina ja kouluttaja vuodesta 1991 asti. Ennen Onsightin perustamista hän työskenteli mm. Microsoftilla (Irlanti ja Suomi).

Viimeiset 10 vuotta Jussi on keskittynyt erityisesti vaativiin SharePoint-ratkaisuihin ja toteutuksiin, jotka edellyttävät usein räätälöintiä ja usean toiminnallisuuden yhdistämistä uudella tavalla.

Oman työnsä ohella Jussi vetää muun muassa Office 365 User Groupia.

Sami_Laiho
SAMI LAIHO

Intility and Applixure, Senior Advisor

Sami Laiho is one of the world’s leading professionals in the Windows OS and Security. Sami has been working with and teaching OS troubleshooting, management, and security for more than 15 years. Sami’s session was evaluated as the best session in TechEd North America, Europe and Australia in 2014, and Nordic Infrastructure Conference in 2016 and 2017. Sami is also an author at PluralSight and the newly appointed conference chair at the TechMentor conference.

KATJA JOKISALO

Sulava, Senior Consultant, MCT, MCITP, MCPD, MCSA

Katja on auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo kymmenen vuotta. Teknologiakaverina pääsääntöisesti Office 365 – erityisesti Teams & Groups sekä SharePoint. Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

Janne_Ariluoto
JANNE ARILUOTO

Vantaan kaupunki, Palveluvastaava – Office 365 ja Azure palvelut

Janne on 34- vuotias, erittäin innokas digitalisaation visionääri Vantaalta.
Nykyisiin työtehtäviin kuuluu Vantaan kaupungilla ”When to use What”- tyyppinen kehittäminen Office 365:n ja Azuren osalta.
Lisäksi vastuualueena on IoT:n ja robotiikan huomiointi uusissa IT-kehityshankkeissa. Työhistoria Jannella on vahvasti IT- infran puolelta, kokemusta tosin löytyy myös eLearning- alalta.
Vapaa- aika kuluu, vielä toistaiseksi, PC- pelien ja eSportsin parissa. Loppukesästä Ariluodon perheeseen tulee perheenlisäystä joten pelien pelaaminen vaihtuu vaipparalliin.

OLLI JÄÄSKELÄINEN

Onsight/Sulava, Lead Architect – Collaboration & AI, Microsoft MVP, Microsoft Certified Master (MCM) ja Microsoft Certified Trainer (MCT)

Olli toimii arkkitehtina Sulavalla ja kouluttajana Onsightilla ja on erikoistunut Office 365:een ja SharePointiin. Hän on auttanut asiakkaitaan SharePoint työtilojen hallinnassa yli kymmenen vuoden ajan. Tällä kertaa hän keskittyy esityksessään Microsoft Teamsien ja Office 365 -ryhmien hallintaan ja räätälöitävyyteen. Oman työnsä ohella Olli vetää Office 365 ja SharePoint User Group Finlandia.

Mimmi_Penttilä
MIMMI PENTTILÄ

Keva, asiakirjahallinnon asiantuntija

Mimmi Penttilä työskentelee asiakirjahallinnossa asiantuntijana Kevassa. Tämän lisäksi Mimmi vetää noin vuoden mittaista Tiedonhallinta Kevassa -projektia. Projektin kautta edistetään muun muassa sitä, että pääosa ei-virallisesta tiedosta tallennettaisiin jatkossa O365een (OneDrive for Business, O365en työtilat ja O365en Ryhmät). Mimmin lähestyminen O365-kokonaisuuteen on vahvasti liiketoimintalähtöinen.

Mimmiä kiinnostaa erityisesti se, miten O365- palvelukokonaisuutta voidaan hyödyntää eri organisaatioissa. Mimmin mielestä O365 tarjoaa organisaatioille nykyistä laajemmat mahdollisuudet päästä tietoon käsiksi ja samalla se haastaa organisaatioiden toimintakulttuuriin juurtuneet käsitykset tiedonhallinnasta staattisena ja marginaalisena kokonaisuutena.

Mimmi aloittaa IT-asiantuntijana Kevan Digitaalisissa palveluissa marraskuussa.

Marko_Rosberg
MARKO ROSBERG

Sulava, Architect, MCT, MCSE, MCSA

Marko Rosberg toimii arkkitehtina Onsightilla vastaten SharePoint ja Office 365 pohjaisten toteutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakkaille. Haastetta jokapäiväiseen työhön tuo jatkuva muutos ja asioiden kehittyminen. Marko on mm. Nintex sertifioitu ja ollut toteuttamassa erilaisia lomakeratkaisuja asiakkaille. Uusien toimintatapojen ja teknologioiden omaksuminen on välttämätöntä.

Omassa setissään Marko kertoo viimeisimmistä uudistuksista SharePointin lomakepuolelle ja prosesssien automatisoinnista esimerkiksi Flow avulla. Office 365:ssa SharePoint ei ole todellakaan yksin.

SARI KANGAS

Veho, Sovellusasiantuntija, online-ratkaisut

Sari Kangas on tehnyt töitä SharePointin parissa 2000-luvun alusta saakka. Kolmen viimeisen vuoden aikana O365-palvelu on tullut pääkäyttäjän näkökulmasta tutuksi. Tällä hetkellä eniten innostusta tuottaa O365-palvelun lanseeraaminen koko Vehoon sekä siinä yhteydessä tehtävä päätelaiteuudistus. Saisiki kosketusnäytön kautta paremman otteen pilven reunasta?

ANNE LATTO

HSY, Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä

Anne Latto työskentelee Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymässä verkkotoimittajana kehittämässä HSY:n intranetiä. Anne on työskennellyt useiden eri SharePoint-versioiden kanssa sekä intranetin että verkkosivujen parissa. Anne on projektipäällikkönä projektissa, jossa HSY:n intranet siirretään O365-palveluun ja O365:n eri ohjelmia otetaan käyttöön. Projektissa HSY:n edellisen intranetin ryhmätyötilat sekä OneDrivejen sisältö siirrettiin pilveen ja uudet ryhmätyöominaisuudet on otettu käyttöön. Intranet siirtyy pilveen syksyllä 2017.

MAARIT KETTUNEN

IITC, Laadunvarmistuksen konsultti

Maarit Kettusella on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista verkkopalvelu-, järjestelmänkehitys-,  ja tiedonhallintaprojekteista sekä projektipäällikön, testaajan että loppukäyttäjän näkökulmasta.

Maarit toimii IITC:ssä konsulttina ja on viime vuosina keskittynyt erityisesti projektien laadunvarmistukseen sekä eri järjestelmien ja verkkopalveluiden testaukseen. Puheenvuorossaan Maarit käy läpi testauksessa huomioitavia asioita ja antaa käytännön vinkkejä testauksen toteutukseen SharePoint- ja O365- projekteissa.

PEKKA EEROLA

Koulutuskeskus Salpaus, IT-koordinaattori

Pekka Eerola toimii Koulutuskeskus Salpauksen tietohallintopalvelussa it-koordinaattorina. Pekan tehtäviin kuuluu mm. toimiminen Salpauksen kehityshankkeissa tietohallinnon asiantuntijana. Hän ollut mukana useissa Office 365:een liittyvissä projekteissa, kuten henkilöstön intran, Yammerin ja työtilojen toteutuksessa ja käyttöönotossa.

ANNA FORSSTRÖM

Koulutuskeskus Salpaus

Anna Forsström työskentelee Koulutuskeskus Salpauksessa talotekniikan opettajana. Opetuksen lisäksi hän toimii Salpauksen digimentorina. Salpauksen digimentoreiden tehtäviin kuuluu toimia aloilla digitaalisten opetusmenetelmien tukena, kehittäjänä ja kannustajana. Anna on lisäksi aktiivinen hanketoimija. Erityisesti digitaalisten opetusmenetelmien kehittäminen sekä sosiaalisen median käyttö opetuksessa ovat lähellä Annan sydäntä.

SAMI SAARIKOSKI

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy, Palvelupäällikkö

Sami Saarikoski toimii CSC – Tieteen tietotekniikan keskuksessa palvelupäällikkönä vastuualueenaan Identiteetinhallinta ja yhteistyöratkaisut. Vuonna 2006 CSC aloitti opetus- ja kulttuuriministeriön johdolla työn sähköisen työskentelyn ja verkostomaisen toimintatavan mahdollistamiseksi yli organisaatiorajojen koko toimialalla ja sen sidosryhmissä. Työn tuloksena syntyi Eduuni-yhteistyöpalvelukonsepti.

Hanna P. Korhonen

North Patrol, Intranet & Web Communications Specialist, Partner

Hanna Korhonen työskentelee verkkopalveluiden hankintojen konsulttina North Patrolissa. Hänen erityisalaansa ovat intranetit, niiden konseptointi ja sisäisen viestinnän johtaminen ja roolittaminen digitaalisen työympäristön osana. Hanna suhtautuu intohimoisesti sisäisen viestinnän kehittämiseen eli työyhteisöjen arjen sujuvoittamiseen ja kivoittamiseen.

North Patrolissa hän sparraa suuria yrityksiä ja organisaatioita intranet-uudistuksissa sekä verkkopalveluiden ja digitaalisen työympäristön kehityshankkeissa. Hanna bloggaa aktiivisesti mm. Intranet-ostajan oppaassa.

Hannalla on yli 15 vuoden kokemus verkkopalveluista mm. päätoimittajan, tilaajan, product ownerin ja pääkäyttäjän rooleissa sekä laajojen käyttöönottoprojektien vetäjänä ja kouluttajana. Hän on vetänyt useita toimintatapojen muutosprojekteja ja verkkopalvelu-uudistuksia, sekä työskennellyt tiedottajana, verkkotoimittajana ja viestintäpäällikkönä.

Twitter: https://twitter.com/hannapkorhonen
LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/hannapkorhonen/

ARTTU ARSTILA

Sulava Oy, Lead Office 365 Architect

Arttu on Sulavan perustamisesta lähtien vienyt asiakkaita Office 365 -palveluiden käyttäjiksi. Artun osaamisen ydintä ovat pilvisiirtymien läpivienti, alustateknologioiden suunnittelu sekä Office 365:een liittyvä roadmap- ja hallintamallikonsultointi. Lisäksi Arttu vastaa Office 365 -palvelun päivitysten seurannasta ja viestimisestä Sulavan asiakkaille.

SHAREPOINT JA OFFICE 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

28. marraskuuta, 2017
Klo 8:30-17:30

 

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2, Jätkäsaari