Puhujat

Syksyn 2018 puhujat

JUHA ANTTILA

IITC, CEO

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien.

Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

JUSSI ROINE

Sulava, Chief Research Officer, Microsoft MVP & Microsoft Regional Director

Jussi on Sulavan osakas ja yksi Onsight Helsinki-yrityksen perustajista (Onsight Helsinki fuusioitui Sulavan kanssa 2017 lopulla). Ennen Sulavaa Jussi on työskennellyt Office 365-, Microsoft Azure- ja SharePoint-ratkaisujen parissa. IT-alalla Jussi aloitti vuonna 1990, ja kuluneet 25+ vuotta hän on työskennellyt aktiivisesti IT-arkkitehtinä, kouluttajana ja sovelluskehittäjänä.

PETTERI JÄRVINEN

Petteri on varsinainen ammattilainen sähköisessä maailmassa. Hän hallitsee suvereenisti IT – termit ja osaa muuntaa ne käytännön esimerkeiksi. Hän on monipuolinen tietotekniikan ammattilainen ja luennoitsijona mukaantempaiseva ja innostava.

Petteri on valmistunut diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta. Hän on työskennellyt Topdatassa, Davassa, Nokia Datalla, R. Linturi Oy:llä ja Saunalahti/Jippii Groupissa. Nykyään hän toimii kouluttajana ja konsulttina.

Reeta Eskola

Huhtamäki Oyj, Internal Communications Manager

Reeta Eskola toimii Huhtamäellä Internal Communications Managerina. Vuoden 2018 aikana Huhtamäellä on otettu käyttöön O365-sovellukset ja alettu kehittämään työtapoja. Reeta on vastannut uusien työkalujen konseptoinnista, projektin muutosviestinnästä sekä intrauudistuksesta tavoitteenaan saada ihmiset jakamaan enemmän omaa osaamistaan ja parhaita käytäntöjä organisaatiorakenteista välittämättä.

Timo Pertilä 200x200
TIMO PERTILÄ

Digital Illustrated, Consultant

Timo toimii Digital Illustratedilla konsulttina. Erilaisisissa IT-alan tehtävissä hän on viihtynyt jo 20 vuotta. Osaamisalueena laveasti Microsoftin pilvipalvelut, sekä niiden hyödyntäminen täysmittaisesti asiakasorganisaatiossa. Timon erityisosaamisena on ratkaisujen ketterä rakentaminen hyödyntäen Office 365 / Azuren olemassa olevia työkaluja (PowerApps, Flow, Logic App, SharePoint, Power BI, Azure SQL, Cognitive Services, CDS).

Vapaa-aikanaan Timo pitää blogia, jossa hän esimerkkien avulla käy läpi tapoja, joilla organisaatiot voisivat tehokkaammin hyödyntää Office 365:n ja Azuren ominaisuuksia ja palveluja.

OLLI JÄÄSKELÄINEN

Sulava, Lead Architect – Collaboration & AI, Microsoft MVP, Microsoft Certified Master (MCM) ja Microsoft Certified Trainer (MCT)

Olli toimii arkkitehtina ja kouluttajana Sulavalla ja on erikoistunut Office 365:een ja SharePointiin. Hän on auttanut asiakkaitaan SharePoint työtilojen hallinnassa yli kymmenen vuoden ajan. Tällä kertaa hän keskittyy esityksessään Microsoft Teamsien ja Office 365 -ryhmien hallintaan ja räätälöitävyyteen. Oman työnsä ohella Olli vetää Office 365 ja SharePoint User Group Finlandia.

Katja_Jokisalo_200x200
KATJA JOKISALO

Sulava, Senior Consultant, MCT, MCITP, MCPD, MCSA

Katja on parantanut tietotyötä eli auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo yli kymmenen vuotta. Teknologiakaverina ja muutoksen mahdollistajana mukana pääsääntöisesti Office 365 – erityisesti Teams ja SharePoint. Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Uusi työ on tottakai tehokasta ja tuottavaa, mutta ennenkaikkea mielekästä ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia avaavaa. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

Marko_Rosberg
MARKO ROSBERG

Sulava, Senior Consultant, MCT, MCSE, MCSA

Marko Rosberg toimii vanhempana konsulttina Sulavalla vastaten SharePoint ja Office 365 pohjaisten toteutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakkaille. Haastetta jokapäiväiseen työhön tuo jatkuva muutos ja asioiden kehittyminen. Marko on ollut toteuttamassa muun muassa erilaisia lomakeratkaisuja asiakkaille ja hänelle uusien toimintatapojen ja teknologioiden omaksuminen on välttämätöntä.

VESA NOPANEN

Innofactor, Benefit Miner, Principal Consultant

Vesku toimii Innofactorilla modernin työn konsulttina sekä ihmisten ja organisaatioiden valmentajana louhimassa uusista järjestelmistä hyötyjä monitasoisesti niin loppukäyttäjille, avainryhmille kuin liiketoiminnoille.

Lähtökohta hänellä on, että uusia työskentelytapoja ja välineitä hyödyntämällä sekä organisaation kulttuuria kehittämällä työ saadaan irti paikka- ja aikariippuvaisuudesta. Ja samalla luodaan edellytykset luovuuden lisääntymiselle ja saadaan piilossa oleva tieto näkyväksi.

Veskulla on pitkä 20+ vuoden kokemus ja viimeiset 10+ vuotta hän on erikoistunut Office 365-, Microsoft Teams- ja SharePoint-pohjaisiin ratkaisuihin useilla eri toimialoilla. Hän on esillä erityisesti LinkedInissä ”Teams-miehenä” jakaen Teamsin hyödyntämisen vinkkejä, parhaita käytäntöjä sekä kertomalla, mitä Teamsin uudet ominaisuudet tarkoittavat käyttäjille.

Laura Kokkarinen

Sulava, Developer

Laura on SharePointiin, Office 365:een ja Azureen erikoistunut devaaja. Hän aloitti taipaleensa vuonna 2011 SharePoint on-premises -ympäristöjen parista, keskittyen räätälöintien ja integraatioiden toteutukseen sekä ympäristöjen ylläpitoon. Nykyään Laura työskentelee valtaosaksi pilvessä, toteuttaen monipuolisesti erilaisia devausta vaativia ratkaisuja Office 365:een, Azurea hyödyntäen.

Asko Juopperi

Destia, Kehitys- ja tietoturvapäällikkö

Asko toimii Destialla dokumenttienhallinnan kehityksessä, sekä hallinnollisen tietoturvan parissa. Kokemusta IT-alalta löytyy 20 vuoden ajalta eri rooleista tuesta myyntiin. Sharepoint ympäristöt ovat olleet kuviossa mukana vuodesta 2010, ja O365 ympäristö vuodesta 2013. Destian migraatioprojektin tiimoilta jaan mielelläni niin hyvät, pahat kuin rumatkin kokemukset.

ARTTU ARSTILA

Sulava, Lead Office 365 Architect

Arttu on Sulavan perustamisesta lähtien vienyt asiakkaita Office 365 -palveluiden käyttäjiksi. Artun osaamisen ydintä ovat pilvisiirtymien läpivienti, alustateknologioiden suunnittelu sekä Office 365:een liittyvä roadmap- ja hallintamallikonsultointi. Lisäksi Arttu vastaa Office 365 -palvelun päivitysten seurannasta ja viestimisestä Sulavan asiakkaille.

Kristian Hentula

Sininen Meteoriitti

Kristian toimi 10 vuotta suurten kansainvälisten intranetien sisällöntuottajien yhteisön vetäjänä sekä SharePointin ja mm. Yammerin palvelupäälllikkönä. Toiset 10 vuotta onkin sitten mennyt Sharepoint- ja Office 365 -konsulttina.

Kristianin lempiaihe: Olitpa julkaisemassa kokonaista intraa, Teamsia tai yksittäistä PowerApps-mobiilisovellusta tai jopa Forms-lomaketta, pitää ei-teknisiin seikkoihin eli muutokseen panostaa yhä enemmän:

Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä tehokkaista tavoista johtaa Office 365 -muutosta. Miksi muutosta yhä vain pitää johtaa? Hahmota mitä kaikkea on tehtävissä, mitä osa-alueita, toimintatapoja ja työkaluja on olemassa. Paljon hyvää oppia kotiin vietäväksi.

HEIDI ITKONEN

Vantaan Energia

Heidi toimii Vantaan Energialla tietosuojavastaavana ja tiedonhallinnanasiantuntijana. Vantaan Energialla on SharePointilla toteutettu intranet, extranet, työtilat, dokumenttienhallinta ja arkistointi. Sharepointin kanssa on tuttavuutta tehty vuodesta 2006 alkaen.

Matkalle on mahtunut muutama migraatio sekä päivitys että käytön laajentaminen uusiin toiminnallisuuksiin

PETRI SOHLBERG

Tieto Oyj, Senior Consultant, Tieto Customer Experience Management

Pete on yli kymmenen vuoden ajan auttanut yrityksiä ja muita organisaatioita luomaan käyttäjäystävällisiä SharePoint-intranetejä ja ottamaan käytössä olevasta tekniikasta kaiken irti.

Peten ydinosaaminen on SharePointissa, mutta hän liikkuu ketterästi Microsoft 365:n eri alueilla ja uskaltaa kurkata Azureenkin tilaisuuden tullen. Kokeneena intranetien arkkitehtina ja vuosia SharePointin julkaisusivuja tuunanneena konsulttina, Pete on viemässä asiakkaita klassisesta moderniin SharePointiin ja tulee jakamaan tämän muutoksen vaikutuksia HPR:n yleisölle.

Antti Jokinen

Cloudriven

Antti toimii arkkitehtina, konsulttina ja kouluttajana Cloudrivenissä. SharePoint on ollut Antin erikoistumisalue vuodesta 2004 alkaen ja sen päälle hän ollut rakentamassa erilaisia paketoituja ratkaisuja jo kymmenen vuoden ajan.

 

Nykyisin Antin suurin mielenkiinto kohdistuu siihen miten Office 365 ja Azure-palveluita laajemmin hyödyntämällä saadaan nopeammin rakennettua asiakkaita paremmin palvelevia ratkaisuja.

Kari Westerman

E.Hartikainen

SHAREPOINT JA MICROSOFT 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Microsoft 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Microsoft 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

23.-24. toukokuuta, 2019
klo 8.30-17.30

Original Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100 Helsinki