Ohjelma

TIISTAI 28.11.2017

Syksyn tapahtuman alustava ohjelma.

8:30

ILMOITTAUTUMINEN JA AAMUKAHVI

Ilmoittautuminen ja seminaarisalit sijaitsevat hotellin kongressisiivessä. Aamun alkuun on tarjolla kahvia, teetä ja pientä suolaista

9:00

AVAUS: SHAREPOINT JA OFFICE 365 HYVÄT, PAHAT JA RUMAT

SharePoint ja Office 365 hyvät, pahat ja rumat piirteet sekä kooste Microsoft Ignite -tapahtumasta Orlandosta.

Juha Anttila, IITC

9:40

KEYNOTE: WINDOWS-KÄYTTÖJÄRJESTELMÄN TULEVAISUUS

Sami Laiho, Intility | Applixure

10:20

KAHVITAUKO

Tarjolla kahvia, teetä ja verkostoitumista.

10:40

CASE KEVA: TIEDONHALLINTA-PROJEKTI

Kuinka siirtyä ei-virallisen tiedon osalta pilviympäristöön ja luopua verkkolevytallennuksesta sekä muista päällekkäisistä ratkaisuista? Mikä rooli tässä on Office 365en osilla kuten OneDrive, Groups, työtilat ja Delve?

Mimmi Penttilä, Keva

TEAMS JA OFFICE 365 -RYHMÄT – ENTÄ HALLITTAVUUS JA RÄÄTÄLÖINTI?

Microsoft Teams ja Office 365 -ryhmät ovat modernin tiimityön ytimessä. Tässä esityksessä käydään läpi hallinnan ja räätälöinnin mahdollisuudet.

Olli Jääskeläinen, Onsight

SISÄLTÖSUUNNITTELUN PARHAAT KÄYTÄNNÖT O365:LLE

Miten hyödyntää SharePoint Onlinea viestinnällisen intranetin sisältörakenteen toteutuksessa? Mitkä ovat sen mahdollisuudet ja miten niitä kannattaa hyödyntää? Entä mitä rajoitteita tulee huomioida? Kuinka lähteä liikkeelle ja fasilitoida sisältösuunnittelua? Vinkkejä ja hyviä käytäntöjä.

Hanna P. Korhonen, North Patrol

11:20

CASE VANTAA: OFFICE 365 JA AZURE

Minkälainen reitti Vantaalla on ollut Office 365 ja Azure -ympäristöihin? Mitä haasteita liittyy usean tenantin sekä hallinto- ja opetusverkon ylläpitoon? Miten muutosta hallitaan ja koordinoidaan?

Janne Ariluoto, Vantaan kaupunki

SHAREPOINTIN HAKU HYÖTYKÄYTTÖÖN

Miten löytämistä parannetaan? Miten haku kannattaa suunnitella ja mukauttaa omaan organisaatioon? Mikä ero on perinteisellä hakutoiminnolla ja Office Graphin tuottamilla suosituksilla? Esityksessä käydään läpi hakukeskuksen rakentaminen, tulosjoukot, näyttötemplaatit, tarkentimet YM.

Katja Jokisalo, Onsight

12:00

LOUNAS

Lounas ja samalla mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa ajatuksia esiintyjien kanssa.

13:00

CASE VEHO

O365-palvelun elämä pääkäyttäjän näkökulmasta saattaa olla ajoittain kaoottista, suunnittelematonta ja epävarmaa – puhumattakaan sitten loppukäyttäjien kokemuksista.

Kunnon hallintamallin kautta O365-palvelun käytöstä saada ennakoitavaa, turvallista mutta silti ketterää. Case Veho esittelee omanlaisensa tavan hallita jatkuvasti muuttuvaa pilvipalvelua.

Sari Kangas, Veho

Arttu Arstila, Sulava

ONKO SHAREPOINTIN DOKUMENTTIEN HALLINTA KUOLLUT?

Tällaista on huhuttu, mutta mitkä ovat faktat asian suhteen? Microsoftin asema Gartnerin ECM kartoilla laskee kuin lehmän häntä, mutta onko tällä mitään merkitystä?  Miten Groups, Teams ja OneDrive muuttavat tilannetta?

Juha Anttila, IITC

13:40

CASE HSY: TYÖRYHMÄT JA INTRANET OFFICE 365 -YMPÄRISTÖSSÄ

Miten siirtymä paikallisista SharePoint-työtiloista O365:een onnistui? Kuinka työryhmien käyttöön valikoitui sopiva kokonaisuus Groups, Teams ja Yammer-paletista? Miten intranet siirtyy pilveen ja mitä siitä seuraa?

Anne Latto, HSY

MICROSOFT 365 – MISTÄ ON KYSE?

Mikä on Microsoft 365 ja mitä se sisältää? Miten otan tuotteet oikeaoppisesti käyttöön? Miten kytken tietoturvapalvelut käyttöön? Miten mobiilikäyttö tähän liittyy?

Jussi Roine, CRO, Sulava

TESTAUKSEN ABC

Kattavalla testauksella ja projektin aikaisella laadunvarmistuksella varmistetaan onnistunut lopputulos.

Esityksessä tarkastellaan testausta asiakkaan ja loppukäyttäjän näkökulmasta sekä käydään läpi käytännön vinkkejä ja kokemuksia testauksesta ja pilotoinnista SharePoint- ja O365- projekteissa.

Maarit Kettunen, IITC

14:20

KAHVITAUKO

Kahvia ja teetä, sekä energiaa iltapäivään.

14:40

CASE SALPAUS: OFFICE 365 OPETUSKÄYTÖSSÄ

Kuinka Salpaus hyödyntää Office 365:en palveluita opetuskäytössä? Miten esim. Class NoteBook ja Sway toimivat käytännössä? Miten uudet toimintatavat saadaan käytäntöön ja miten ”Salpaus digittää” liittyy tähän?

Pekka Eerola ja Anna Forsström, Koulutuskeskus Salpaus

CASE CSC: PALVELUT JULKISHALLINNOLLE

Sami Saarikoski, CSC

LOMAKKEET JA TYÖNKULUT

Onko Infopathille vihdoin löydetty korvaaja? Toimivatko SharePoint-listalomakkeet, PowerApps ja Flow ihan oikeasti? Jääkö Nintexille ja vastaaville enää tilaa?

Marko Rosberg, Onsight

15:20

CLOSING KEYNOTE: SHAREPOINT JA OFFICE 365 VINKIT 2018

SharePoint ja Office 365 vinkit vuodelle 2018! Mitä on odotettavissa vuonna 2018 ja kuinka siihen voisi valmistautua?

Jussi Roine, CRO, Sulava

16:00

VERKOSTOITUMINEN + COCKTAILS

Verkostoidu puhujien ja muiden osallistujien kanssa. Kysele ja kerro omista kokemuksistasi. Opi uutta ja nauti huikeista näkymistä hotellin 16. kerroksen tiloista yli kaupungin ja meren.

17:30

TAPAHTUMA PÄÄTTYY

SHAREPOINT JA OFFICE 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

28. marraskuuta, 2017
Klo 8:30-17:30

 

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2, Jätkäsaari