HPR-tiimi esittäytyy

Onnistunut tapahtuma vaatii taustalle toimivan tiimin ja HPR-tiimi onkin seminaarin kädenjäljen luoja ja vastuussa siitä, mitä seminaarissamme vierailevalle ihmiselle jää ensivaikutelmaksi. Pääsääntöisesti HPR-seminaarin tuottamiseen vaikuttavat kolme henkilöä, Juha Anttila, Maarit Kettunen ja Timo Ollikainen.

Tehokolmikko Juha, Maarit ja Timo vastaavat tapahtuman käytännön järjestelyistä, kuten ohjelman suunnittelusta puhujien kanssa, ilmoittautumisten hallinnasta sekä markkinoinnista ja viestinnästä aina tapahtuman pystytykseen ja purkuun saakka. Väsymättömät tiimin jäsenemme varmistavatkin, että tapahtuma tulee vietyä kunnialla alusta loppuun. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä HPR-seminaari tuo myös mukavaa vaihtelua tiimiläisten omiin työtehtäviin

Tiimi

Juha Anttila

Juha toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Maarit Kettunen

Maarit toimii IITC:ssä laadunvarmistuksen konsulttina ja testausasiantuntijana. Aikaisemmin Maarit on työskennellyt mm. verkkoviestintäpäällikkönä, järjestelmäasiantuntijana ja projektipäällikkönä. Siinä sivussa taustalle on ehtinyt kertyä yli 12 vuoden kokemus erilaisista verkkopalvelu- ja järjestelmänkehitysprojekteista.

Timo Ollikainen

Timo toimii Sulavan markkinointijohtajana ja on digimarkkinoinnin pitkän linjan ammattilainen. Taustaltaan Timo on kauppatieteilijä ja on yli 15-vuotisen uransa aikana työskennellyt muun muassa markkinointispesialistina ja markkinointipäällikkönä. Uransa Sulavalla Timo on aloittanut vuonna 2017.

HPR-tiimin tapaa myös paikan päällä seminaarissa, nähdään siis siellä!


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, Yleistä
Tags: