Esittelyssä HPR-tiimi

Onnistuneen tapahtuman taustalla työskentelee aina toimiva tiimi. HPR-tiimi on vastuussa siitä, mitä seminaarissamme vierailevalle ihmiselle jää vaikutelmaksi, että tapahtumassa on aina ajankohtaisimmat puheenvuorot ja että kaikki toimii seminaarissa moitteetta. Eniten HPR-seminaarin parissa työskentelevät Juha Anttila, Maarit Kettunen, Timo Ollikainen ja Hanna Valjakka.

Juha, Maarit, Timo ja Hanna vastaavat tapahtuman käytännön järjestelyistä, kuten puhujien etsimisestä, ohjelman suunnittelusta yhdessä puhujien kanssa, ilmoittautumisten hallinnasta sekä markkinoinnista ja viestinnästä aina tapahtuman pystytykseen ja purkuun saakka. Tiimi varmistaa, että tapahtuma sujuu alusta loppuun. Kaksi kertaa vuodessa järjestettävä HPR-seminaari tuo myös mukavaa vaihtelua tiimiläisten työhön.

 

Tiimi

 

Juha Anttila

Juha toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Maarit Kettunen

Maarit toimii IITC:ssä laadunvarmistuksen konsulttina ja testausasiantuntijana. Aikaisemmin Maarit on työskennellyt mm. verkkoviestintäpäällikkönä, järjestelmäasiantuntijana ja projektipäällikkönä. Siinä sivussa taustalle on ehtinyt kertyä yli 12 vuoden kokemus erilaisista verkkopalvelu- ja järjestelmänkehitysprojekteista.

Timo Ollikainen

Timo toimii Sulavan markkinointijohtajana ja on digimarkkinoinnin pitkän linjan ammattilainen. Taustaltaan Timo on kauppatieteilijä ja on yli 15-vuotisen aikana vaikuttanut muun muassa asianajomaailmassa ja IT-alalla. Uransa Sulavalla Timo on aloittanut vuonna 2017.

Hanna Valjakka

Hanna on Sulavan markkinointispesialisti ja on työskennellyt markkinoinnin ja viestinnän parissa vuodesta 2000 alkaen. Sulavalla Hanna aloitti 2018.
Koulutukseltaan Hanna on yhdistelmä viestintätieteitä ja tietotekniikkaa Vaasan yliopistosta, ja työelämässään hän on keskittynyt teknisten ratkaisujen markkinoinnin ja viestinnän maailmaan.

HPR-tiimin tapaat paikan päällä seminaarissa, nähdään siis siellä 28. marraskuuta!


Microsoft 365 HPR, Office 365 HPR, SharePoint HPR