Puhujat

JUHA ANTTILA

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä ja järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on myös julkaissut yhden suomenkielisen alan perusteoksista; IT Pressin kustantaman Dokumenttien hallinta-kirjan. Hän on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. SharePoint maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien.

JUSSI ROINE

Jussi on toiminut IT-arkkitehtina, konsulttina ja kouluttaja vuodesta 1991 asti. Ennen Onsightin perustamista hän työskenteli mm. Microsoftilla (Irlanti ja Suomi).

Viimeiset 10 vuotta Jussi on keskittynyt erityisesti vaativiin SharePoint-ratkaisuihin ja toteutuksiin, jotka edellyttävät usein räätälöintiä ja usean toiminnallisuuden yhdistämistä uudella tavalla.

Oman työnsä ohella Jussi vetää SharePoint User Group Finlandia sekä vuoden 2014 alussa perustettua Office 365 User Groupia. Katso lisätietoja: http://spug.fi/

Ville_Tolvanen
VILLE TOLVANEN

”V” on puhuja, digitalisti, strategi, kouluttaja, konsultti ja Digitalist Network –verkoston perustaja. Intohimo, kyky hahmottaa, kirkastaa ja kiteyttää vaikeita kokonaisuuksia innostaviksi ajatuksiksi ja realistiseksi suunnitelmaksi erottavat Villen muista ajattelijoista.
Ville Tolvanen näkee yrityksissä ja yhteisöissä mahdollisuuksia luoda enemmän ja parempaa liiketoimintaa vähemmällä. Ville elää kuten opettaa vastuullisesti yrittäjän ja asiakaspalvelijan vastuuta kantaen. Ville on suosittu puhuja, kouluttaja, konsultti ja Digitalist –yrittäjä.
Ville Tolvanen auttaa yrityksiä ja yhteisöjä ymmärtämään kasvun, muutoksen ja digitalisaation mahdollisuuksia, opettaa hyödyntämään verkkoa liiketoiminnassa ja rakentamaan uudenlaisia tapoja toimia digiaikana. Ville on asiantuntija, joka näyttää enemmän kuin väittää ja elää kuten opettaa.

HEIDI ITKONEN

Heidi Itkonen työskentelee Vantaan Energiassa tiedonhallinnan asiantuntijana. SharePointin parissa on aikaa vierähtänyt useita vuosia pääkäyttäjän roolissa. SharePointiin tutustuminen alkoi versiosta SP 2003. Vantaan Energialla on toteutettu SharePointilla intranet, extranet sekä työtilat. Matkan varrelle mahtuu muutamia versiopäivityksiä ja paljon kokemuksia ja haasteita niiden tiimoilta.

TUULA PAJAMÄKI-TURUNEN

Tuula Pajamäki-Turunen työskentelee sovellusasiantuntijana Satakunnan sairaanhoitopiirissä huolehtien työparinsa kanssa sairaanhoitopiirin kotisivujen ja intran ylläpidosta sekä erilaisten toimistojärjestelmien tukitehtävistä ja käyttäjäkoulutuksista.

Tuulaan voi olla yhteydessä Linkedinssä.

ELISA RANNE

Elisa Ranne toimii Satakunnan sairaanhoitopiirin sovellusasiantuntijana. Tehtäviin yhdessä työparin kanssa kuuluvat mm. julkisten verkkosivujen ja intranetin tekninen ylläpito ja kehittäminen sekä erilaisten toimistojärjestelmien tukitehtävät ja käyttäjäkoulutus. Elisa on ollut alusta alkaen mukana toteuttamassa Satakunnan sairaanhoitopiirin julkisia sivuja sekä intranetiä SharePoint alustalle.
Elisaan voi olla yhteydessä Linkedinissä.

NOORA HAKKARAINEN

Noora Hakkarainen on työskennellyt SharePoint-ammattilaisena vuodesta 2010 lähtien. Hänen ydinosaamistaan on käyttäjä- ja liiketoimintalähtöinen intranet-suunnittelu, sekä verkko- ja digipalveluiden konseptointi, -ylläpito ja –kehitystehtävät. Noora työskentelee SharePoint-konsulttina Aurum Consulting GmbH:ssa, Saksassa työskenneltyään verkkopalveluasiantuntijatehtävissä Lassila & Tikanojalla ja UPM:llä useamman vuoden ajan.

MAIJA LIEKE

Maija Lieke toimii työeläkeyhtiö Varman tietohallinnossa sovellusasiantuntijana. Yksi vastuualueista on intranet, joka on ollut SharePoint-alustalla versiosta MOSS 2007 lähtien. SharePoint-kokemusta on kertynyt useasta versiosta ja erilaisista tavoista ottaa uusi versio käyttöön. Pilveen siirtyminen on poistanut osan vanhoista murheista, mutta samalla tuonut jännitystä melkein jokaiseen työpäivään. Lisää Maijasta LinkedInissä.

ILARI PULKKINEN

Ilari työskentelee Valiolla tietojärjestelmäpäällikkönä päävastuualueina SharePoint ja intranet. Hän on aina ollut kiinnostanut auttamaan ihan tavallisia ihmisiä hyötymään viimeisimmistä teknologisista mahdollisuuksista. Vuonna 2012 hän oli tuomassa SharePointia Valiolle. Matkan varrella kokemusta on kertynyt muutoksen läpiviennin haasteista ja siitä, miten SharePointin ominaisuuksilla rakennetaan helppokäyttöisiä kokonaisuuksia, joista on selkeää liiketoimintahyötyä.

HARRI MIKKANEN

Harri Mikkanen vastaa tuottavuusratkaisujen ja pilvipalvelujen markkinoinnista Suomen Microsoftilla. Haban intohimona on kaikenlaisten organisaatioiden tuottavuuden parantaminen modernin tietotyön keinoin. Hänen tietotyöaiheisia kirjoituksiaan voit lukea Microsoftin Mahdollista-blogista. Twitter: @_haba

MIKKO MIEKKONIEMI

Mikko Miekkoniemi työskentelee rakenteellisen ja rakenteettoman tiedonhallinan parissa vastaten Vapo Groupin BI-järjestelmistä, tietovarastoinnista, master datasta ja integraatioista.

Mikko on ollut paljon tekemisissä SharePoint-järjestelmän kanssa ja toiminut neljässä SharePoint-projektissa projektipäällikkönä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena tiedon löydettävyys ja dokumentinhallinta.

SEPPO ROKKANEN

Seppo Rokkanen toimii järjestelmäpäällikkönä Atria Suomen tietohallinnossa. Sepolla on pitkä kokemus erilaisista IT projekteista ja hankkeista elintarviketeollisuuden parissa. Nykyään hän vastaa Atrialla BI/EDW ratkaisuista Suomen tasolla, lisäksi vastuualueeseen kuuluu myös SharePoint-ratkaisut.

Atrian siirryttyä vuonna 2015 käyttämään MS:n O365 ratkaisua, aloitettiin toisessa vaiheessa työtilaratkaisun suunnittelu O365 pohjalle, Seppo yhdessä kollegoidensa kanssa hoiti projektin tuotantokäyttöön keväällä 2016.

OLLI JÄÄSKELÄINEN

Olli Jääskeläinen on viimeiset 15 vuotta pyrkinyt löytämään yhä parempia tapoja toteuttaa sähköisen asioinnin ja viestinnän ratkaisuja pääasiassa suomalaisille asiakkaille. Hän työskentelee pääarkkitehtina Onsightillä. Suunnittelussa hän pyrkii löytämään valmistoiminnallisuuden hyödyntämisen ja asiakaskohtaisten räätälöintien optimaalisen tasapainon.

Hän on suorittanut korkeimman tason teknisen Microsoft-sertifioinnin (Microsoft Certifed Master, MCM) keskittyen Office 365:een, SharePointiin ja Azureen.

MARITA WILLMAN

Marita Willman toimii Contractia Oy:ssä asiantuntijana. Hän avustanut kymmeniä suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä sopimustenhallinnan kehityshankkeissa vuodesta 2005. Ennen sitä hän toimi yritysjuristina pohjoismaisessa tietoliikennealan yrityksessä.

Contractia Oy tarjoaa palveluja sopimustenhallinnan vaatimusmäärittelyssä sekä toimii asiakkaan toimeksiannoista hankintakonsulttina. Asiakkaina ovat sekä yksityissektorin että julkissektoriin organisaatiot.

Marita Willman on kokenut kouluttaja ja luennoitsija sopimustenhallinnan aihealueella.

PANELISTIT

Panelistit kertovat näkemyksensä polttaviin kysymyksiin.

DEMOKISAAJAT

Demotiimit esittelevät osaamistaan demojen kautta.

SHAREPOINT JA OFFICE 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

31. lokakuuta – 1. marraskuuta, 2016
Klo 8:30-17:30

Scandic Park
Mannerheimintie 46, Helsinki