Puhujat

JUHA ANTTILA

IITC, CEO

Juha Anttila toimii konsulttina ja IITC:n toimitusjohtajana. Juhalla on rautainen kokemus informaation ja erityisesti dokumenttien hallinnan kehittämisestä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Juha on työssään tutustunut yli kolmensadan suomalaisen organisaation tiedonhallintaan.

Juha on kokenut projektinvetäjä ja tiedonhallintaprojektin sparraaja. Tietotyön kehittäminen ja verkkopalveluprojektien läpivienti ovat lähellä Juhan sydäntä. SharePoint-maailmasta hänellä on kokemusta 2001 versiosta lähtien.

Juha on aktiivisesti edistämässä suomalaisen yrityselämän tiedonhallintaa myös Liikearkistoyhdistyksessä, jonka koulutustoimikuntaa Juha vetää.

JUSSI ROINE

Onsight, CTO

Jussi on toiminut IT-arkkitehtina, konsulttina ja kouluttaja vuodesta 1991 asti. Ennen Onsightin perustamista hän työskenteli mm. Microsoftilla (Irlanti ja Suomi).

Viimeiset 10 vuotta Jussi on keskittynyt erityisesti vaativiin SharePoint-ratkaisuihin ja toteutuksiin, jotka edellyttävät usein räätälöintiä ja usean toiminnallisuuden yhdistämistä uudella tavalla.

Oman työnsä ohella Jussi vetää muun muassa Office 365 User Groupia.

Sami_Laiho
SAMI LAIHO

Intility and Applixure, Senior Advisor

Sami Laiho is one of the world’s leading professionals in the Windows OS and Security. Sami has been working with and teaching OS troubleshooting, management, and security for more than 15 years. Sami’s session was evaluated as the best session in TechEd North America, Europe and Australia in 2014, and Nordic Infrastructure Conference in 2016 and 2017. Sami is also an author at PluralSight and the newly appointed conference chair at the TechMentor conference.

KATJA JOKISALO

Onsight, Senior Consultant, MCT, MCITP, MCPD, MCSA

Katja on auttanut organisaatioita sisäisen viestinnän, ryhmätyön ja dokumentinhallinnan toimintamallien ja ratkaisujen parissa jo kymmenen vuotta. Teknologiakaverina pääsääntöisesti SharePoint ja O365 ratkaisut – erityisesti Yammer, Groups, Teams ja OneDrive. Katja on erityisen innoissaan siitä, miten uudet tietotyön palvelut vapauttavat aikaa tekniseltä säätämiseltä järkevien toimintamallien suunnitteluun ja jalkauttamiseen. Pää pilvissä, mutta jalat maassa!

Janne_Ariluoto
JANNE ARILUOTO

Vantaan kaupunki, Palveluvastaava – Office 365 ja Azure palvelut

Janne on 34- vuotias, erittäin innokas digitalisaation visionääri Vantaalta.
Nykyisiin työtehtäviin kuuluu Vantaan kaupungilla ”When to use What”- tyyppinen kehittäminen Office 365:n ja Azuren osalta.
Lisäksi vastuualueena on IoT:n ja robotiikan huomiointi uusissa IT-kehityshankkeissa. Työhistoria Jannella on vahvasti IT- infran puolelta, kokemusta tosin löytyy myös eLearning- alalta.
Vapaa- aika kuluu, vielä toistaiseksi, PC- pelien ja eSportsin parissa. Loppukesästä Ariluodon perheeseen tulee perheenlisäystä joten pelien pelaaminen vaihtuu vaipparalliin.

OLLI JÄÄSKELÄINEN

Onsight, Chief Architect, Microsoft MVP, Microsoft Certified Master (MCM) ja Microsoft Certified Trainer (MCT)

Olli toimii pääarkkitehtina Onsightilla ja on erikoistunut Office 365:een ja SharePointiin. Hän on auttanut asiakkaitaan SharePoint työtilojen hallinnassa yli kymmenen vuoden ajan. Tällä kertaa hän keskittyy esityksessään Microsoft Teamsien ja Office 365 -ryhmien hallintaan ja räätälöitävyyteen. Oman työnsä ohella Olli vetää kuusi kertaa vuodessa kokoontuvaa Office 365 ja SharePoint User Group Finlandia.

Mimmi_Penttilä
MIMMI PENTTILÄ

Keva, asiakirjahallinnon asiantuntija

Mimmi Penttilä työskentelee asiakirjahallinnossa asiantuntijana Kevassa. Tämän lisäksi Mimmi vetää noin vuoden mittaista Tiedonhallinta Kevassa -projektia. Projektin kautta edistetään muun muassa sitä, että pääosa ei-virallisesta tiedosta tallennettaisiin jatkossa O365een (OneDrive for Business, O365en työtilat ja O365en Ryhmät). Mimmin lähestyminen O365-kokonaisuuteen on vahvasti liiketoimintalähtöinen.

Mimmiä kiinnostaa erityisesti se, miten O365- palvelukokonaisuutta voidaan hyödyntää eri organisaatioissa. Mimmin mielestä O365 tarjoaa organisaatioille nykyistä laajemmat mahdollisuudet päästä tietoon käsiksi ja samalla se haastaa organisaatioiden toimintakulttuuriin juurtuneet käsitykset tiedonhallinnasta staattisena ja marginaalisena kokonaisuutena.

Marko_Rosberg
MARKO ROSBERG

Onsight, Architect, MCT, MCSE, MCSA

Marko Rosberg toimii arkkitehtina Onsightilla vastaten SharePoint ja Office 365 pohjaisten toteutusten suunnittelusta ja toteuttamisesta asiakkaille. Haastetta jokapäiväiseen työhön tuo jatkuva muutos ja asioiden kehittyminen. Marko on mm. Nintex sertifioitu ja ollut toteuttamassa erilaisia lomakeratkaisuja asiakkaille. Uusien toimintatapojen ja teknologioiden omaksuminen on välttämätöntä.

Omassa setissään Marko kertoo viimeisimmistä uudistuksista SharePointin lomakepuolelle ja prosesssien automatisoinnista esimerkiksi Flow avulla. Office 365:ssa SharePoint ei ole todellakaan yksin.

SARI KANGAS

Veho

ANNE LATTO

HSY, Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä

Anne Latto työskentelee Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymässä verkkotoimittajana kehittämässä HSY:n intranetiä. Anne on työskennellyt useiden eri SharePoint-versioiden kanssa sekä intranetin että verkkosivujen parissa. Anne on projektipäällikkönä projektissa, jossa HSY:n intranet siirretään O365-palveluun ja O365:n eri ohjelmia otetaan käyttöön. Projektissa HSY:n edellisen intranetin ryhmätyötilat sekä OneDrivejen sisältö siirrettiin pilveen ja uudet ryhmätyöominaisuudet on otettu käyttöön. Intranet siirtyy pilveen syksyllä 2017.

MAARIT KETTUNEN

IITC, Laadunvarmistuksen konsultti

Maarit Kettusella on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisista verkkopalvelu-, järjestelmänkehitys-,  ja tiedonhallintaprojekteista sekä projektipäällikön, testaajan että loppukäyttäjän näkökulmasta.

Maarit toimii IITC:ssä konsulttina ja on viime vuosina keskittynyt erityisesti projektien laadunvarmistukseen sekä eri järjestelmien ja verkkopalveluiden testaukseen. Puheenvuorossaan Maarit käy läpi testauksessa huomioitavia asioita ja antaa käytännön vinkkejä testauksen toteutukseen SharePoint- ja O365- projekteissa.

N.N.

SHAREPOINT JA OFFICE 365 HPR-SEMINAARI

SharePoint ja Office 365 Hyvät, Pahat ja Rumat -seminaari on Suomen laajin SharePoint- ja Office 365 -toteutuksista kertova case-pohjainen tapahtuma.

28. marraskuuta, 2017
Klo 8:30-17:30

 

Clarion Hotel Helsinki
Tyynenmerenkatu 2, Jätkäsaari